Residentie Vuurtoren: de 4-Torre

Boek uw verblijf

Alvast dank voor jouw interesse in de 4-Torre, uw vakantieverblijf in Nieuwpoort

Om het boeken van een verblijf eenvoudig te maken hebben we hiernaast een invulformulier voorzien.

Indien je dit zo volledig mogelijk invult dan reserveren we meteen de aangevraagde periode (voor zover die nog vrij is) en nemen we rechtstreeks met jou contact op om de verdere details te regelen. We kijken uit naar jouw boeking en hopen je te mogen verwelkomen in Nieuwpoort.

Reserveren en betalen

Een reservatie is geldig vanaf het ogenblik dat de huurder door middel van een overschrijving een voorschot betaalt gelijk aan de helft van de huurprijs. Bij niet-tijdige betaling van het voorschot wordt de reservatie als nietig beschouwd. Het saldo + waarborg is te betalen 15 dagen voor het betrekken van de woning. Exacte betaalinstructies worden per mail meegedeeld.

We garanderen een antwoord binnen de twee dagen met informatie over de beschikbaarheid. Indien niet beschikbaar in de periode die u eerst aangeeft, geven we ook een indicatie over beschikbaarheden rond die periode.

Wat is niet inbegrepen in de huurprijs?

Niet in de huurprijs inbegrepen: waarborg, verbruik elektriciteit en annulatieverzekering. Verbruik elektriciteit volgens tellers (dag- en nachttarief). Verbruik water is inbegrepen.

bed- en huishoudlinnen

Dit is niet aanwezig in het appartement, maar bedlinnen kan gehuurd worden indien reservatie op voorhand.