Residentie Vuurtoren: de 4-Torre

Nieuwpoort en omgeving

Of je nu lekker wil gaan eten of zelf eten wil klaarmaken, je zal zeker wel je gading vinden in de vele restaurantjes en winkels in de buurt.

Bakker en slager bevinden zich om de hoek op 50 m. In de buurt zijn er verschillende supermarkten zoals Proxy Delhaize, Carrefour Express, Aldi, Lidl en Colruyt.

Nieuwpoort-Bad is de laatste jaren uitgegroeid tot “the place to be” aan onze Belgische kust. Heerlijk relaxen, aangenaam winkelen, lange strandwandelingen, leuke fietstochtjes en dit in alle seizoenen.

Meer dan 150 winkels in de Albert I-laan en Lombardsijdestraat. Deze winkelstraten kunnen vergeleken worden met de gekende shopping-straten in de grotere steden van België. Een verkeersvrije zeedijk, een breed zandstrand, de grootste jachthaven van Noord-Europa zijn maar enkele troeven van een ganse lange reeks.

Nieuwpoort met de verkeersvrije zeedijk, de duinen en een breed zandstrand. Een uitgelezen plaats om te vertoeven voor groot en klein: zonnen, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, vliegeren, garnalen kruien, ... teveel om op te noemen

  • op zijn grondgebied de grootste jachthaven van Noord-Europa met ongeveer 2000 legplaatsen
  • wordt vaak de hoofdstad van de verse vis genoemd
  • een stad met een oog voor kunst in het straatbeeld en zorg voor erfgoed
  • een stad met een vlak, rustig en groen hinterland dat uitnodigt tot een verkenning met de fiets of te voet